Achillenkraut

Achillenkraut

Achillenkraut, so v.w. Achillea.


Pierer's Lexicon. 1857–1865.

Игры ⚽ Нужно сделать НИР?

Schlagen Sie auch in anderen Wörterbüchern nach:

  • Achillenkraut — paprastoji kraujažolė statusas T sritis vardynas apibrėžtis Astrinių šeimos dekoratyvinis, prieskoninis, vaistinis nuodingas augalas (Achillea millefolium), paplitęs Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje. Iš jo gaminami maisto priedai… …   Lithuanian dictionary (lietuvių žodynas)

  • Achillea borealis — paprastoji kraujažolė statusas T sritis vardynas apibrėžtis Astrinių šeimos dekoratyvinis, prieskoninis, vaistinis nuodingas augalas (Achillea millefolium), paplitęs Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje. Iš jo gaminami maisto priedai… …   Lithuanian dictionary (lietuvių žodynas)

  • Achillea lanulosa — paprastoji kraujažolė statusas T sritis vardynas apibrėžtis Astrinių šeimos dekoratyvinis, prieskoninis, vaistinis nuodingas augalas (Achillea millefolium), paplitęs Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje. Iš jo gaminami maisto priedai… …   Lithuanian dictionary (lietuvių žodynas)

  • Achillea magna — paprastoji kraujažolė statusas T sritis vardynas apibrėžtis Astrinių šeimos dekoratyvinis, prieskoninis, vaistinis nuodingas augalas (Achillea millefolium), paplitęs Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje. Iš jo gaminami maisto priedai… …   Lithuanian dictionary (lietuvių žodynas)

  • Achillea millefolium — paprastoji kraujažolė statusas T sritis vardynas apibrėžtis Astrinių šeimos dekoratyvinis, prieskoninis, vaistinis nuodingas augalas (Achillea millefolium), paplitęs Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje. Iš jo gaminami maisto priedai… …   Lithuanian dictionary (lietuvių žodynas)

  • Achillea millefolium subsp. borealis — paprastoji kraujažolė statusas T sritis vardynas apibrėžtis Astrinių šeimos dekoratyvinis, prieskoninis, vaistinis nuodingas augalas (Achillea millefolium), paplitęs Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje. Iš jo gaminami maisto priedai… …   Lithuanian dictionary (lietuvių žodynas)

  • Achillea millefolium subsp. lanulosa — paprastoji kraujažolė statusas T sritis vardynas apibrėžtis Astrinių šeimos dekoratyvinis, prieskoninis, vaistinis nuodingas augalas (Achillea millefolium), paplitęs Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje. Iš jo gaminami maisto priedai… …   Lithuanian dictionary (lietuvių žodynas)

  • Achillea millefolium var. occidentale — paprastoji kraujažolė statusas T sritis vardynas apibrėžtis Astrinių šeimos dekoratyvinis, prieskoninis, vaistinis nuodingas augalas (Achillea millefolium), paplitęs Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje. Iš jo gaminami maisto priedai… …   Lithuanian dictionary (lietuvių žodynas)

  • Garbenkraut — paprastoji kraujažolė statusas T sritis vardynas apibrėžtis Astrinių šeimos dekoratyvinis, prieskoninis, vaistinis nuodingas augalas (Achillea millefolium), paplitęs Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje. Iš jo gaminami maisto priedai… …   Lithuanian dictionary (lietuvių žodynas)

  • Schafgarbe — paprastoji kraujažolė statusas T sritis vardynas apibrėžtis Astrinių šeimos dekoratyvinis, prieskoninis, vaistinis nuodingas augalas (Achillea millefolium), paplitęs Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje. Iš jo gaminami maisto priedai… …   Lithuanian dictionary (lietuvių žodynas)

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”